Direct naar content

Direct naar toegankelijkheid Hulp

Verrijk je leven met de nieuwe
GALAXY S5, want deze zit boordevol slimme functies die je helpen om het maximale uit elke dag te halen. Kies
nu al voor de GALAXY S5 en krijg
de S View Cover, boordevol slimme en handige functies, cadeau!

My Life powered by Samsung GALAXY S5

HELAAS, JE KUNT JE NIET
MEER INSCHRIJVEN VOOR
DE S VIEW COVER ACTIE

Sinds 11 april ligt hij in de winkels: de lang verwachte Samsung GALAXY S5! Heb jij je hiervoor ingeschreven? Dan heb je van ons een unieke actiecode ontvangen. Daarmee krijg jij bij aankoop van de GALAXY S5 de slimme en stijlvolle S View Cover t.w.v. €49,95 cadeau! Je claimt je cover door na aankoop van het toestel je actiecode in te vullen op
samsung.com/nl/promotion

Veel plezier met je nieuwe toestel!

INNOVATIE IN EEN COVER

De S View Cover is een stijlvol en onmisbaar accessoire voor je nieuwe GALAXY S5. Dun, en toch bestand tegen krassen en stoten. Slim, omdat je notificaties zelfs met gesloten cover kunt bekijken. En handig, omdat je oproepen kunt beantwoorden zonder hem te hoeven openen.

REDDER IN NOOD

Onbezorgd op pad dankzij GPS noodsignaal en Ultra Power Saving modes voor maximale batterijduur.

ELKE DAG FITTER

Beter in vorm dankzij de Personal
Fitness Coach en hartslagsensor.

MIS NOOIT MEER
EEN MOOI MOMENT

Elke foto scherp dankzij de
supersnelle autofocus.

PROBLEEMLOOS UITLENEN

Deel je telefoon zorgeloos met
je kinderen dankzij Kids Mode.

Stap eenvoudig over
op een GALAXY S5
Dagelijks ervaren miljoenen mensen het gebruiksgemak en de ongekende mogelijkheden van Android. In combinatie met de Samsung GALAXY S5 heb je dan ook de beste mobiele ervaring van dit moment. Met het handige Samsung Smart Switch zet je bovendien eenvoudig je persoonlijke gegevens en bestanden over naar jouw nieuwe GALAXY S5.
Handige Samsung
Gear voor jouw
GALAXY S5
Samsung Gear zijn geweldige toevoegingen aan je smartphone,
die het leven vereenvoudigen.
De Gear 2 en de Gear 2 Neo
zijn stijlvolle smartwatches die je eenvoudig op jouw outfit en persoonlijke smaak kunt aanpassen. De nieuwe Gear Fit helpt jou om beter in vorm te blijven. Het is
een slimme armband die niet
alleen jouw stappen telt, maar
ook je hartslag kan meten.
Blijf op de hoogte. Volg ons op:

HELAAS, JE KUNT JE NIET
MEER INSCHRIJVEN VOOR
DE S VIEW COVER ACTIE

Sinds 11 april ligt hij in de winkels: de lang verwachte Samsung GALAXY S5! Heb jij je hiervoor ingeschreven? Dan heb je van ons een unieke actiecode ontvangen. Daarmee krijg jij bij aankoop van de GALAXY S5 de slimme en stijlvolle S View Cover t.w.v. €49,95 cadeau! Je claimt je cover door na aankoop van het toestel je actiecode in te vullen op
samsung.com/nl/promotion

Veel plezier met je nieuwe toestel!
BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN
SAMSUNG ELECTRONICS BENELUX B.V.
Lees deze Bijzondere Actievoorwaarden en de bijhorende Algemene Actievoorwaarden zorgvuldig door. Voor zover in deze Bijzondere Actievoorwaarden niet wordt afgeweken zijn de Algemene Actievoorwaarden op de Actie onverkort van toepassing.
Artikel 1 - Actie
 • Voor deelname aan deze actie is een pre-registratie verplicht.
  Pre-registratie periode: 25 februari 2014 tot en met 11 april 2014
  Ga naar www.tijdvooreengalaxys5.nl en vul hier uw naam en e-mailadres in. U ontvangt e-mail met een promotiecode. Met deze promotiecode kunt u, na aankoop van de Samsung GALAXY S5 (G900F), het voordeel verzilveren.

  Registratie periode: 11 april 2014 tot en met 7 mei 2014
  Ga naar www.samsung.com/nl/promotion, klik op de promotie, vul het online aanmeldformulier in en print deze uit. De ontvangen promotiecode bij de pre-registratie moet bij het aanmeldformulier worden ingevuld. Stuur het ingevulde aanmeldformulier, samen met een kopie van de aankoopbon en een kopie van het IMEI-nummer van de verpakking uiterlijk t/m 22 mei 2014 (poststempel) naar:

  Samsung GALAXY S5 promotie
  Antwoordnummer 1075
  6200 VB Maastricht

  Bewijs van verzending of bestelbonnen of bankafschriften worden niet geaccepteerd, slechts (een kopie van) de factuur of de kassabon is geldig als bewijs van ontvangst of aankoop.
 • Inzendingen die te laat, onvoldoende gefrankeerd en/of incompleet verzonden zijn, worden niet in behandeling genomen. Maak en bewaar kopieën van alle documenten die u verstuurt. Samsung is niet verantwoordelijk voor beschadigde, zoekgeraakte of vertraagde inzendingen.
 • Deze Actie geldt alleen voor consumenten.
Artikel 2 - Voordeel
 • Bij aankoop van een promotiemodel Samsung GALAXY S5 (modelcode) ontvangt u een Samsung S-view cover (keuze: zwart of wit) ter waarde van €49,95 cadeau, mits deelgenomen aan de pre-registratie fase.

  en

  Laat een review achter en maak kans op een Samsung GALAXY Tab 3 (10.1) ter waarde van €339.

  Indien er een review wordt achtergelaten op Kieskeurig.nl in de periode 11 april 2014 tot en met 7 mei 2014 maakt u een kans op een Samsung GALAXY Tab 3 (10.1). Indien u een kopie van de bevestigingsmail van de review meestuurt, doet u mee aan de actie. De winnaar van de Samsung GALAXY Tab 3 (10.1) wordt na de registratieperiode geselecteerd en krijgt automatisch bericht. Uitleg van de wijze waarop u een review achter kunt laten vindt u in het formulier, nadat u op de review optie in het registratieformulier heeft geklikt. Alléén de eerste 100 deelnemers die een product review achterlaten maken kans op een Samsung GALAXY Tab 3 (10.1).
 • Samsung is ten alle tijden gerechtigd en zonder voorafgaande kennisgeving een gelijkwaardig alternatief voor het Voordeel aan te bieden, dit zonder op enige wijze tot compensatie gehouden te zijn.
 • De Actie kan niet worden gecombineerd met andere Acties. Maximaal 1 inzending per aangekocht product en maximaal 3 per huishouden. Maximaal 1 promotiecode per e-mailadres.
 • Samsung streeft ernaar het Voordeel binnen de 6 - 8 weken af te leveren of persoonlijk aan de Deelnemer te overhandigen.
Artikel 3 - Promotiemodel i.c.m. het Voordeel
 • Deze Actie is enkel geldig op de volgende modellen:
  PromotiemodelVoordeel
  GALAXY S5 (G900F) met EAN-code
  8806086179119
  8806086157100
  8806086157223
  8806086156998
  8806086135672
  8806086149006
  8806086148979
  Samsung S-view cover
  keuze: zwart of wit
 • Bij deze Actie geldt dat deelname enkel mogelijk is bij deelnemende
  winkels.
  Deelnemende winkels: BCC, Belcompany, Bol.com, CAPI, Cool Blue, Dixons, Expert, GSMwijzer.nl, GSMweb.nl, Hi, Hollands Nieuwe, Kijkshop, KPN, Media Markt, My Com, Phone House, Saturn, Sizz, Staples, Studentmobiel.nl, T-Mobile, Tele combinatie, Telfort, Typhone.nl, Vodafone en Wehkamp.nl
  Samsung is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid
  van de Actiemodellen bij uw verkooppunt.
Artikel 4 - Actieperiode
 • De Actie heeft een looptijd van 16 weken, te weten van 25 februari 2014 t/m 7 mei 2014 (factuurdatum) en zolang de voorraad strekt.
  De actie start met een pre-registratieperiode: 25 februari 2014 tot en met 11 april 2014. Vanaf 11 april 2014 kunt u aanspraak maken op het Voordeel door deelname via www.samsung.com/nl/promotion.
Artikel 5 - Actiegebied
 • De Actie geldt alleen op goederen die in Nederland aangekocht en geleverd zijn en de Deelnemer dient in Nederland, Belgiëof Luxemburg woonachtig te zijn. Het product moet bovendien voldoen aan de specifieke voorwaarden die gelden zoals beschreven onder Promotiemodel en Actie van deze Bijzondere Actievoorwaarden.
Artikel 6 - Overig
 • Uw gegevens worden behandeld conform de van toepassing zijnde nationale privacy wetgeving.
 • Vragen en opmerkingen over deze Actie kunt u telefonisch doen op nummer 0900-SAMSUNG (0900-7267864) (10 ct/pm) of per e-mail naar samsung@consumercare.info.
 • Door deelname aan de Actie verklaart de Deelnemer zich akkoord met de Algemene Actievoorwaarden en deze Bijzondere actievoorwaarden van Samsung zoals vermeld op www.samsung.com/nl/info/legal.html/ of www.samsung.com/nl/promotion/
Druk- en zetfouten voorbehouden.